Termeni si conditii

Dispoziții Generale

CASEROM este un Hub Imobiliar, iar site-ul www.caserom.ro este deținut si administrat de S.C. CASEROM REAL ESTATE S.R.L. („Compania”)persoană juridică, cu punct de lucru în Mun. Satu Mare, B-dul Traian, Nr. 27, Jud. Satu Mare, înregistrată la Registrul Comerțului Satu Mare cu nr. J30/178/2017, CUI 37151398.

 

Drepturile de Autor și Proprietate Intelectuală

Conținutul site-ului www.caserom.ro: descriere/texte, imagini, clipuri video și alte materialereprezintă integral proprietatea societății S.C. CASEROM REAL ESTATE S.R.L. și sunt protejate de Legea nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, precum și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.
Numele CASEROM, sigla, logo-ul "pasul spre casa ta" sunt mărci înregistrate la OSIM.

Folosirea fără acordul scris al companiei, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. 

 

Acces și Utilizare

Accesul și utilizarea site-ului sunt condiționate de acceptarea și respectarea integrală a acestor Termeni și Condiții, datele dumneavoastră vor fi folosite în procesul de înregistrare pe site, iar completarea formularelor de pe site reprezintă acceptul dumneavoastră a termenilor și condițiilor de utilizare.
Pentru a beneficia de serviciile noastre imobiliare, vă punem în vedere faptul că datele furnizate de către dumneavoastră, vor fi furnizate către brokerii imobiliari în vederea identificării soluțiilor imobiliare pentru dumneavoastră și pentru recomandarea celor mai bune produse imobiliare și financiar-bancare.

 

Actualizări și Modificări

Compania își rezervă dreptul de a modifica, actualiza sau completa acești Termeni și Condiții în orice moment.

Utilizatorii vor fi notificați cu privire la aceste schimbări prin intermediul site-ului.

Termenii și Condițiile sunt guvernați de legislația română, iar orice litigiu va fi soluționat de instanțele competente din România.

Pentru întrebări sau clarificări referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@caserom.ro.