Despre noi

Salutare, sunt Thomas Dunca fondatorul companiei imobiliare CASEROM. CASEROM este și primul Hub Imobiliar din județul Satu Mare, alcătuit din cinci membri, fiecare membru este licențiat și respectă codul etic al Asociației Brokerilor Imobiliari din România.

Știm că succesul pleacă de la pasiune, dedicare și implicare, iubim ceea ce facem, suntem pe piața imobiliară de peste 7 ani, timp în care ne-am perfecționat continuu și în prezent putem spune atât noi, cât și persoanele cu care colaborăm și am încheiat tranzacții, că echipa CASEROM oferă servicii imobiliare complete și profesioniste în județul Satu Mare și împrejurimi.

Știm că închirierea, cumpărarea sau vânzarea unei proprietăți în acest oraș poate fi adesea un proces consumator de timp, energie și plin de surprize neașteptate. De la problemele ascunse ale unei proprietăți, la brokeri care nu s-au mai prezentat la vizionări, am văzut și le-am auzit pe toate de-a lungul anilor.

De aceea, misiunea noastră la CASEROM este de a transforma experiența tipică într-una cât mai relaxată, ușoară și fără bătăi de cap. Și nu vă vom ajuta doar să vă găsiți locul perfect, ci o să ne asigurăm că vă conectați și cu zona aleasă.

Fără secrete, fără "tam-tam", doar o mică parte din oraș la care abia aștepți să te întorci cu drag.

Vrem să iubești, unde locuiești.


Alături de tine prin serviciile imobiliare complete:

  • Reprezentare exclusivă;
  • Administrare proprietăți;
  • Coordonare tranzacții; 
  • Consiliere financiară;
  • Asigurare locuință;
  • Open-house;
  • Servicii conexe (certificate energetice, intabulare și cadastru, notar, avocat, topograf, ingineri, ș.a.m.d.).

De asemenea, CASEROM este și partener Transilvania Broker, primul și singurul broker listat pe Bursa de Valori București.