Closca | Spatiu industrial P+M perfect pentru depozit, producție, magazin, birouri

Satu Mare,  Closca

ID:131

150000
149.000€

Descriere hala

SPAȚIUL A FOST VÂNDUT ÎN 8 LUNI DE LA PROMOVARE !!! VINDE ȘI TU ACUM LA CEL MAI BUN PREȚ ȘI ÎN CEL MAI SCURT TIMP. CONTACTEAZĂ-NE ACUM !!! 

Ești în căutarea unui spațiu în care să îți desfășori o afacere profitabilă?
Îți oferim spre vânzare în Exclusivitate un spațiu industrial situat în municipiul Satu Mare, pe strada Depozitelor, potrivit pentru activități de: producție, depozitare, show-room, prestări servicii, call center, logistică, birouri, curierat, service auto, ș.a.m.d.

Proprietatea cu regim de înălțime de P+M a fost construită în anul 2004 pe o fundație din beton armat, planșee din beton armat, pereți din cărămidă și pardoseală industrială, având următoarea compartimentare:

- Parter: 2 holuri de acces (față și lateral), 2 birouri, terasă, grup sanitar, sală de mese, depozit și 3 secții de producție cu acces de pe platforma betonată, înălțimea ușilor fiind de 4 metri și lățimea de 3.2 metri.

- Mansardă: hol, 2 birouri, 2 vestiare fiecare cu un grup sanitar cu duș, balcon și depozit cu acces la parter în secția de producție pe o scară interioară.

Întreaga proprietate stă pe un teren intravilan în suprafață de 586 mp, are curtea betonată și locuri de parcare, iar spațiul are o suprafață utilă de 436 mp. Are ferestre și uși din PVC, centrală termică de 31 kw care încălzește atât spațiul de producție cât și birourile administrative, curent electric trifazic pentru activitatea industrială, gaz, apă și canalizare. Adiacent clădiri se află o terasă acoperită în suprafață de 50 mp, care poate servi ca depozit, parcare mijloace auto, etc.
Accesul în spațiul de producție se face atât din clădire cât și din exterior pentru recepție marfă, având o înălțime de 4 m.
Proprietatea se afla într-o zonă industrială a orașului iar accesul se face pe o stradă cu dimensiuni generoase, facilitând accesul camioanelor și a utilajelor de mare tonaj.
Este la 600 m de bulevardul Cloșca, la 3 km de centrul orașului Satu Mare, tot la 3 km de Centura Satu Mare, acces facil al camioanelor pentru încărcare-descărcare marfă dar în același timp facilitează accesul la cele mai importante zone ale orașului atât a autovehiculelor precum și al personalului angajat existând stație de autobuz exact lângă proprietate.
Proprietatea este prevăzută cu sistem de supraveghere video.
Indiferent de specificul activității pe care dorești să o desfășori, spațiul generos și bine gândit din compartimentarea ei, face să fie pretabilă unui spectru larg de activități economice. Modalități de plată flexibile: de la plata în numerar, tranșe, până la credit bancar.
Pentru orice alte informații suplimentare și vizionari, vă stau cu drag la dispoziție.

Descrierea, titlul și fotografiile reprezintă conținut cu drept de autor iar copierea și adăugarea acestora într-o altă publicație se pedepsește conform art. 24 din Legea 8/1996.

Caracteristici hala

 • Numar Camere: 4
 • Zona: Closca
 • Suprafata utila: 436 mp
 • Suprafata totala: 508 mp
 • Reper:
 • Tip Spatiu: Constructie separata
 • Structura: Beton
 • Curte: 586 mp
 • An Constructie: 2004
 • Locuri Parcare: 5/In curte

Caracteristici generale hala

 •  Acces Spatii:Acces Stradal Pietonal Auto Marfa TIR Auto in interior

   Bucatarie:Mobilata Utilata Da

   Calorifere:Da

   Destinatie Spatii:Fabrica Magazin Hala productie Reprezentanta Birouri Depozitare/productie Logistica

   Dispunere Spatii:Compartimentat Open space Intrare separata

   Dotari Birouri:Sistem alarma Senzor incendii

   Ferestre Casa:Term. PVC

   Incalzire Casa:Centrala Termica

   Materiale:Beton Armat Caramida

   Pereti:Faianta Lavabil

   Plansee:Beton Armat

   Podele:Gresie Parchet Podele industriale

   Servicii birouri:Supraveghere video

   Stadiu Finisare:Finalizat

   Strazi:Asfaltate

   Structura Casa:Beton

   Usi:PVC

   Utilitati:Gaz Canalizare Apa Curent trifazic Curent CATV Internet

Harta