Descriere casa vila

Casa ideală pentru Două Familii sau Investiția Profitabilă în Frumoasa Comună Odoreu!

Ai ocazia să devii proprietarul unei case frumoase și plină de potențial, amplasată în frumoasa comună Odoreu, chiar pe strada Principală, la numărul 202. Această proprietate are o suprafață utilă de 123,76 mp și se întinde pe un teren generos de 3000 mp, completată cu o curte pavată și  o livadă de pomi fructiferi  atât în față, cât și în spatele casei. 

Proprietatea  este construită din cărămidă cu planșeu de beton armat, acoperișul  din țiglă de beton și izolație care asigură protecție optimă împotriva intemperiilor. 

Casa dispune de un parter și un etaj , fiecare având intrări separate oferind intimitate și independență pentru două familii distincte,  care doresc să împărtășească aceeași locuință fără a comprimate intimitatea .

Parterul este compartimentat cu grijă pentru a oferi un hol primitor, un living confortabil, două dormitoare primitoare, bucătărie cu loc de servit masa și o baie.

Etajul, în stadiul de roșu,  așteaptă  să fie personalizat până la cele mai mici detalii în funcție de nevoile și preferințele dvs. Cu intarea separată, acest nivel cuprinde un hol generos, living, două dormitoare,  o baie și  o bucătărie,  toate având  acces către o terasă  imensă  care inundă  încăperile  cu lumina blândă a soarelui.

Cu un garaj încăpător și spațiu pentru centrală pe lemne, confortul și eficiența sunt garantate. Proprietatea dispune de utilități esențiale precum curent electric, apă potabilă, puț forat, canalizare și țeava de la gaz la dispoziție. 

Această casă reprezintă o alegere perfectă  pentru două familii, datorită intrărilor separate pe fiecare nivel, oferind intimitate și confort. De asemenea, se transformă  într-o  investiție remarcabilă pentru viitoarele pensiuni sau locații de evenimente, datorită amplasării  sale de-a lungul drumului DN19F, care leagă Satu-Mare de Baia-Mare. Apropierea de Ecocentrul Magia Someșului și viitorul Aqua Park al comunei Odoreu adaugă doza de distracție și  relaxare la această ecuație. 

Cu doar 10 km distanță față de Satu-Mare, comuna Odoreu vă oferă  echilibrul perfect între liniște rurală și accesibilitate urbană. Aflată  într-o zonă cu case frumoase și vecini prietenoși, această  proprietate vă  invită să vă construiți  viitorul în mijlocul unei comunități  bune și frumoase.

Această casă este mult mai mult decât un simplu spațiu de locuit - este o poartă către o viață mai bună și un viitor plin de  posibilități. 

Proprietatea disponibilă imediat, te așteptăm la vizionare, avem cheile!

Descrierea, titlu și fotografiile reprezintă conținut cu drept de autor  iar copierea și adăugarea acestora într-o altă publicație se pedepsește conform art . 24din Legea 8/1996.

 

 

Caracteristici casa vila

 • Numar Camere: 6
 • Zona:
 • Suprafata utila: 123.50 mp
 • Suprafata totala: 182.50 mp
 • Reper:
 • Strazi: Asfaltate
 • Numar Dormitoare: 4
 • Tip casa: Individuala
 • Numar Bai: 2
 • Numar Bucatarii: 2
 • An Constructie: 2008
 • Suprafata Teren: 3000 mp
 • Acces: Auto, Pietonal
 • Destinatie: Locuinta

Caracteristici generale casa vila

 •  Acces auto:Acces auto

   Acces Casa:Auto Pietonal

   Acces internet:Wireless Cablu Fibra optica

   Acoperis:Tigla

   Bucatarie:Utilata Da Inchisa Mobilata

   Calorifere:Da

   Curte:Gradina Pavata Livada

   Destinatie:Locuinta

   Dotari:Frigider Aragaz Masina rufe Hota TV Sistem Alarma Boiler Sistem Video

   Ferestre Casa:Term. PVC

   Incalzire Casa:Centrala Termica

   Izolatii termice:Exterior

   Materiale:Caramida

   Mobilat:Complet

   Pereti:Lavabil Faianta Glet

   Plansee:Beton Armat

   Podele:Gresie Beton

   Stadiu Finisare:Finalizat

   Strazi:Asfaltate

   Structura Casa:Caramida

   Teren imprejmuit:Teren imprejmuit

   Tip Casa:Individuala

   Tip Curte:Individuala

   Utilitati:Curent Apa Canalizare CATV Telefon Internet

   Vecinatati Spatii:Autobuz

Harta