Case Noi cu 4 camere | Perfecta pentru o familie | Teren 460 mp | Zona Aurel Vlaicu

Satu Mare,  Aurel Vlaicu

ID:179

125.000€

Descriere casa vila

Zen Luxury Rezidence – o viață extraordinară zi de zi

Alege să faci parte dintr-o comunitate exclusivistă formată din oameni de exceptie (manageri si antreprenori) și să te bucuri în același timp de toate facilitățile unei case moderne, într-o zonă liniștită, sigură și bine conectată la toate punctele de interes ale orașului. Situat în Satu Mare, în apropierea strazii Aurel Vlaicu, la doar 2 km de centrul orasului. Complexul rezidențial Zen Luxury Rezidence îți pune la dispoziție unele dintre cele mai mari locuințe existente de pe piață, care vor asigura confortul întregii familii. Având până la 6 camere, 3 băi, fiecare vilă poate acomoda atât membrii familiei, cât și personalul auxiliar.

Alege una din cele 45 de vile de lux și te vei simți ca în vacanță în fiecare zi, iar în zilele în care nu vrei să pleci de acasă te poți relaxa pe terasa generoasă sau în grădină.

Toate aceste facilități fac din Zen Luxury Rezidence o achiziție sigură și pentru cei care doresc să investească într-un ansamblu rezidențial de lux, fiind probabil si singurul cartier de locuinte din oras cu acces si alei pavate, complet imprejmuit cu gard din beton armat si acces securizat. Având un randament investițional de aproximativ 8% anual, o locuință în Zen Luxury Rezidence va fi cu siguranță o investiție profitabilă pentru tine.

Pentru un plus de confort si pentru a putea fi personalizate asa cum va doriti casele se predau la stadiul de semifinisat, cu centrala termică proprie si incalzire in pardoseală, geamuri vitrate mari gri antracit, usă metalica la intrare, instalatii trase la pozitie, cu sapă si peretii gletuiti, iar exteriorul ce predă complet finisata si izolat cu polistiren extrudat de 10 cm tencuiala decorativa alba, soclu cu tencuiala decorativa culoarea gri iar acoperisul este realizat din capriori de 15 cm si acoperita cu tigla ceramica. In ceea ce priveste utilitatile, fiecare casa va fi conectata la curent, gaz, apa, canalizare, RDS si iluminat stradal.

Tot pentru un plus de confort si pentru a scapa de grija finisari, compania noastra impreuna cu dezvoltatorul va ofera sprijin in angajarea unei echipe de muncitori precum si achizitionarea la cele mai mici preturi a materialelor necesare finisări locuintei mult dorite.

Ansambulul rezidential este alcatuit din 2 tipuri de case, care intrunesc perfect  nevoile familiei tale: case pe 2 nivele P+1 respectiv case pe un singur nivel.

CASE P+1

Terenul proprietati este de 464 mp, constructiile sunt din carămida pe fundatii de beton armat si sunt dipuse pe doua niveluri, P+1 cu acoperis, cu o suprafață utilă de 120 mp respectiv suprafata construita fiind de 156 mp, iar amprenta la sol este de 78 mp fiind astfel compartimentate : la parter regăsim:  un living generos in care putem petrece clipe memorabile alaturi de familie si prieteni, o bucătarie cocheta, un dormitor, un grup sanitar si o terasa generoasă de pe care se pot admira apusurile, iar la etaj se regasesc : 3 dormitoare, un grup sanitar si o terasă generoasa care vor desavarsi atmosfera intima.

CASE PE UN SINGUR NIVEL

Terenul proprietati este de 464 mp, constructiile sunt din carămida pe fundatii de beton armat si sunt disponibile pe un singur nivel cu asoperis, cu o suprafata utila de 120 mp respectiv suprafata construita fiind de 156 mp, iar amprenta la sol este de 156 mp  fiind astfel compartimentate: un living generos in care putem petrece clipe memorabile alaturi de familie si prieteni, o bucătarie cocheta, 3 dormitoare ( din care unul este dormitor matrimonial dotat cu grup sanitar si dresing), spatiu tehnic, un grup sanitar si o terasă generoasa cu acces din living si 2 dormitoare.

Important:

- Modalitate de plată flexibilă;

- Cu doar 30000 Euro, îți poți rezerva acum casa mult dorit.

Te așteptăm… acasă, în Zen Luxury Rezidence

Dacă încă nu te-ai hotărât asupra unei locuințe, îți oferim și oportunitatea de a achiziționa în incinta cartierului, terenul cu proiect de casă autorizat împreună cu toate avizele.

Caracteristici casa vila

 • Numar Camere: 4
 • Zona: Aurel Vlaicu
 • Suprafata utila: 120 mp
 • Reper: Strada Aurel Vlaicu
 • Numar Dormitoare: 3
 • Tip casa: Ansamblu Rezidential, Individuala
 • Numar Bai: 2
 • Numar Bucatarii: 1
 • An Constructie: 2022
 • Suprafata Teren: 464 mp
 • Acces: Auto, Pietonal
 • Front: 16 ml / nr fronturi 1
 • Destinatie: Locuinta

Caracteristici generale casa vila

 •  Acces Casa:Pietonal Auto

   Acces internet:Cablu

   Acoperis:Tigla

   Bucatarie:Da

   Destinatie:Locuinta

   Ferestre Casa:Term. PVC

   Incalzire Casa:Incalzire pardoseala Centrala Termica

   Izolatii termice:Exterior

   Materiale:Beton Armat Caramida Porotherm

   Pereti:Glet

   Plansee:Beton

   Podele:Pardosele tehnologice Sapa

   Stadiu Finisare:Semifinisat

   Structura Casa:Beton

   Teren imprejmuit:Teren imprejmuit

   Tip Casa:Individuala Ansamblu Rezidential

   Tip Curte:Individuala

   Utilitati:Apa Canalizare Gaz Internet Curent

   Vecinatati Spatii:Autobuz Trafic Pietonal Intersectie circulata Benzinarie Parc Restaurant/pub Scoala/gradinita Terenuri

Harta

Oferte similare

vanzare - Comision 0%

Aurel Vlaicu, Satu Mare

Zen Luxury Rezidence – o viață extraordinară zi d

icons 4
icons 2
icons 120
125.000EUR